Vzdelávanie

V Kampuse získaš aj praktické skúsenosti z rôznych tém. Raz mesačne pripravujeme pre našich účastníkov zaujímavé worskhopy a tréningy so skúsenými lektormi a lektorkami. Naučíš sa to, čo ťa v škole nenaučia, vyskúšaš si pracovať na reálnych zadaniach a nadobudneš nové skúsenosti a vedomosti, ktoré môžeš využiť pri svojej práci, ale aj pri vlastných projektoch.

Workshopy a tréningy

Témy workshopov vyberáme na základe účastníkov a účastníčok, ich potrieb a toho, v čom sa chcú rozvíjať. Okrem poldenných workshopov sa usilujeme účastníkom a účastníčkam pripravovať aj kratšie, oddychovejšie formáty zamerané na kreatívne oblasti a spoločné trávenie času, ako napríklad terapeutické písanie, rôzne výtvarné techniky, ako pracovať s Instagramom alebo ako si vyvolať fotku doma. A niekedy ideme namiesto toho spolu na  výlet či exkurziu.

Design  thinking

Naučíš sa riadiť vlastný projekt, pretaviť svoje nápady do činov a rozplánovať si každý krok. Zameriaš sa na zarámcovanie problému, ktorý chceš projektom riešiť, zistíš ako lepšie pochopiť zákazníkov a vyskúšaš si, ako prísť s inovatívnymi nápadmi a navrhnúť unikátne riešenie.

Predchádzanie konfliktom

Chceš vedieť lepšie zvládať náročné situácie? Konkrétne techniky pre zníženie napätia v komunikácii, predchádzanie a riešenie možných konfliktov určite využiješ nielen v práci, ale aj v každodennom živovte.

Prezentačné zručnosti

Ako hovoriť o svojom projekte tak, aby ľudia počúvali? Naši lektori ti predstavia návod na vyskladanie strhujúcej prezentácie a konkrétne tipy, na čo si pri prezentovaní dávať pozor.

Hodnotové spory

Dá sa baviť o hodnotách a riešiť etické otázky bez toho, aby sme sa neustále len hádali? Na workshope  si osvojíš stratégie, ako hovoriť s ľuďmi s opačným názorom či hľadať konsenzuálne riešenie v eticky náročnej situácii.

Stáže, ktoré ťa nakopnú

Voliteľnou časťou programu sú stáže v našich partnerských alebo spriatelených firmách, ktoré ti poskytnú praktické zručnosti priamo z terénu tvojho odboru. S každým kampusákom riešime stáž osobitne, aby sme naplnili jeho predstavy a očakávania. Ak sa chceš napríklad dozvedieť, ako sa pracuje v galérii alebo v marketingovej agentúre, stačí povedať a nájdeme ti stáž, kde pričuchneš k práci v tvojom odbore.

Máš ďalšie otázky?

Odpovede nájdeš v sekcii FAQ alebo nám napíš na kampus@nadvorie.com.